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Wednesday, April 12, 2017

Tempura (天ぷら)


Tempura (天ぷら) are pieces of lightly battered, deep fried seafood and vegetables. Introduced to Japan during the 16th century by the Portuguese in Nagasaki, tempura has developed over the centuries into a popular Japanese dish both inside and outside of Japan. Tempura can be found in many types of restaurants across the country, where it is commonly served as a main dish, side dish or as a topping for tendon rice bowls, or udon and soba noodle dishes.



天ぷらは軽く虐待、揚げ海産物や野菜の一部です。長崎のポルトガル人によって16世紀に日本に導入され、天ぷらは国内外の両方の日本の人気皿に何世紀にもわたって開発しました。天ぷらは、それが一般的に、メインディッシュ、サイドディッシュとして、または腱ライスボウル、またはうどんとそばの麺料理のためのトッピングを務めている国、全体のレストランの多くの種類で見つけることができます。

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