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Saturday, October 8, 2016

Yakitori (焼き鳥)

Yakitori (焼き鳥) are grilled chicken skewers made from bite sized pieces of meat from all different parts of the chicken, such as the breasts, thighs, skin, liver and other innards. Usually made to order and cooked over charcoal, yakitori is a popular, inexpensive dish commonly enjoyed together with a glass of beer. The best yakitori is served at specialty restaurants, known as yakitori-ya, but it can also be found at many other types of restaurants across Japan, such as izakaya, and at festival food stands.



Yakitori is an inexpensive and informal food that is easily found at specialized yakitori-ya, as well as at most izakaya and many other restaurants across Japan. At a typical yakitori-ya they are sold by the stick or a set of two sticks, and cost around 100-200 yen per stick. Many restaurants also offer combination plates with multiple types of yakitori (moriawase). Since yakitori are cooked to order and served hot off the grill, it may be better to order them in small batches rather than in a single large order.

When ordering yakitori, you usually can choose whether you want your skewers seasoned with a sweet and savory yakitori sauce (tare) or with salt (shio). Yakitori is meant to be eaten with your hands. You may directly eat them off the skewer or use your chopsticks to remove the meat from the skewer before consuming it. A small cup may be provided on the table to discard used skewers into.




焼き鳥は、胸、太もも、皮膚、肝臓および他の内臓などの鶏のすべてのさまざまな部分から、肉の一口サイズのピースから作られた鶏の串焼きを焼きされている。通常オーダーメイドと炭火で調理された、焼き鳥は、一般的にビールのグラスと一緒に楽しんで人気のある、安価な一品です。最高の焼き鳥は焼き鳥屋として知られている専門レストランで提供していますが、それはまた、居酒屋などの全国のレストラン、他の多くのタイプで見つけることができる、と祭りの屋台で。

焼き鳥は簡単にだけでなく、ほとんどの居酒屋や全国の他の多くのレストランで、専門の焼き鳥屋で発見され、安価で非公式食品です。典型的には焼き鳥屋それらはスティックあたりスティックまたは2スティックのセット、およびコストの周りに100〜200円から販売されている。多くのレストランがまた焼き鳥、複数のタイプとの組み合わせプレートを提供します。焼き鳥を注文する調理グリルオフホット提供していますので、小さなバッチではなく、単一の大きな順でそれらを注文する方がよい。

焼き鳥をご注文の際には、通常、あなたの串が甘くておいしい焼き鳥醤油(風袋)またはその塩とで味付けするかどうかを選択することができます。焼き鳥はあなたの手と一緒に食べることを意味している。あなたは直接串をそれらをオフに食べるか、それを消費する前に、串から肉を削除するには、あなたの箸を使用することができます。小さなカップに使用された串を破棄するようにテーブルの上に設けられてもよい。

Photos:

"Cooking yakitori" by 竹麦魚(Searobin) - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Cooking_yakitori.jpg#/media/File:Cooking_yakitori.jpg

"Yakitori in store by sunday driver in Kyoto" by sunday driver (Janine Cheung) from Kyoto - Flickr. Licensed under CC BY 2.0 via Wikimedia Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Yakitori_in_store_by_sunday_driver_in_Kyoto.jpg#/media/File:Yakitori_in_store_by_sunday_driver_in_Kyoto.jpg

"Yakitori - chicken liver" by Schellack - Taken at a Birdland, Ginza.. Licensed under CC BY 3.0 via Wikipedia - https://en.wikipedia.org/wiki/File:Yakitori_-_chicken_liver.jpg#/media/File:Yakitori_-_chicken_liver.jpg

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