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Wednesday, January 27, 2016

Sashimi (刺身)

Sashimi (刺身) is thinly sliced, raw food. It is one of the most famous dishes in the Japanese cuisine. Seafood is most commonly eaten as sashimi, but other types of meats (such as beef, horse and deer) and foods (such as yuba tofu skin and konnyaku) can also be served as sashimi. Some people confuse sashimi with sushi. Unlike sashimi, sushi includes vinegared rice.

Sashimi dishes are available at many types of restaurants and at most izakaya. They are also popularly used in teishoku set meals and are a standard element of traditional kaiseki course meals. The slices of raw food are often presented arranged atop of a bed of shredded daikon and garnished with shiso leaves. At some restaurants, the rest of the fish is sometimes presented alongside the sashimi as decoration.



刺身は薄く、生の食品をスライスする。それは、日本料理の中で最も有名な料理の一つである。シーフードは、最も一般的に刺身として食されていますが、 (そのような牛肉、馬や鹿など)の肉と(そのような湯葉豆腐皮膚やこんにゃくなど)食品の他の種類も刺身として提供することができます。一部の人々は、寿司と刺身を混同。刺身とは異なり、寿司は酢の物ご飯が含まれています。


刺身料理はレストランの多くの種類で最も居酒屋でご利用いただけます。彼らはまた、一般に定食セットの食事で使用され、伝統的な懐石コース料理の標準要素であるされている。生の食品のスライスは、多くの場合、千切り大根のベッドの上に配置されたと紫蘇の葉があしらわれています。一部のレストランで、魚の残りの部分は時々装飾として刺身と一緒に提示されている。

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"Sashimi". Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Sashimi.jpg#/media/File:Sashimi.jpg

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