Taiyaki is made using regular pancake or waffle batter. The batter is poured into a fish-shaped mold for each side. The filling is then put on one side and the mold is closed. It is then cooked on both sides until golden brown.
鯛焼き、焼いた鯛を意味する、日本の魚の形のケーキです。最も一般的な充填は、加糖小豆から作られあんこです。他の一般的なフィリングはカスタード、チョコレート、チーズ、またはサツマイモ場合があります。いくつかのお店でもお好み焼き、餃子の充填、または内部のソーセージでたい焼きを販売しています。
たい焼きは、通常のパンケーキやワッフル打者を使用して行われます。バッターは、各側の魚形状の金型に注入する。フィリングは、1つの側に置かれ、金型が閉じられる。次に、それを黄金色になるまで両面に調理される.
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"Taiyaki baking by ope in Tokyo" by ope - Flickr. Licensed under CC BY 2.0 via Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Taiyaki_baking_by_ope_in_Tokyo.jpg#/media/File:Taiyaki_baking_by_ope_in_Tokyo.jpg
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