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Monday, October 5, 2015

Taiyaki (鯛焼き)

Taiyaki (鯛焼き), which means baked sea bream, is a Japanese fish-shaped cake. The most common filling is red bean paste that is made from sweetened azuki beans. Other common fillings may be custard, chocolate, cheese, or sweet potato. Some shops even sell taiyaki with okonomiyaki, gyoza filling, or a sausage inside.

Taiyaki is made using regular pancake or waffle batter. The batter is poured into a fish-shaped mold for each side. The filling is then put on one side and the mold is closed. It is then cooked on both sides until golden brown.



鯛焼き、焼いた鯛を意味する、日本の魚の形のケーキ​​です。最も一般的な充填は、加糖小豆から作られあんこです。他の一般的なフィリングはカスタード、チョコレート、チーズ、またはサツマイモ場合があります。いくつかのお店でもお好み焼き、餃子の充填、または内部のソーセージでたい焼きを販売しています。

たい焼きは、通常のパンケーキやワッフル打者を使用して行われます。バッターは、各側の魚形状の金型に注入する。フィリングは、1つの側に置かれ、金型が閉じられる。次に、それを黄金色になるまで両面に調理される.

Photo:

"Taiyaki baking by ope in Tokyo" by ope - Flickr. Licensed under CC BY 2.0 via Commons - https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Taiyaki_baking_by_ope_in_Tokyo.jpg#/media/File:Taiyaki_baking_by_ope_in_Tokyo.jpg

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