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Friday, March 20, 2015

O-nigiri (お握り)

O-nigiri (お握り), also known as o-musubi (お結び; おむすび?), nigirimeshi (握り飯) or rice ball, is a Japanese food made from white rice formed into triangular or oval shapes and often wrapped in nori (seaweed). Traditionally, an onigiri is filled with pickled ume (umeboshi), salted salmon, katsuobushi, kombu, tarako, or any other salty or sour ingredient as a natural preservative.

Because of the popularity of onigiri in Japan, most convenience stores stock their onigiri with various fillings and flavors. There are even specialized shops which only sell onigiri to take out. Due to its popularity in Japan, the trend of small restaurants selling onigiri has traveled to the American West coast, specifically California.

Despite common misconceptions, onigiri is not a form of sushi. Onigiri is made with plain rice (sometimes lightly salted), while sushi is made of rice with vinegar, sugar and salt. Onigiri makes rice portable and easy to eat as well as preserving it, while sushi originated as a way of preserving fish.

Onigiri are also found in many convenience stores in Hong Kong, mainland China, Taiwan,South Korea, and parts of California.

















Onigiri at a convenience store in Kamakura












Onigiri at an onigiri restaurant in Tokyo


























おにぎりは、三角形又は楕円形の形状に形成された白米から作られた日本の食べ物であり、多くの場合、海苔(海苔)に包まれた。伝統的に、おにぎりは梅(梅干し)漬け、塩漬けサーモン、鰹節、昆布、タラコ、または天然の防腐剤などの他の塩味や酸味成分で満たされている。

そのため、日本のおにぎりの人気、ほとんどのコンビニエンスストアは、さまざまな詰め物と風味を持つ彼らのおにぎりをストック。のみ取り出すおにぎりを販売しても、専門店があります。ため、日本でその人気に、おにぎりを販売する小さなレストランの傾向は、アメリカの西海岸に特異的にカリフォルニア州を旅してきた。

一般的な誤解にもかかわらず、おにぎりは寿司のフォームではありません。寿司酢、砂糖、塩と米で作られている間おにぎりは、(時には軽く塩漬け)、プレーン米で作られています。寿司は魚を保存する方法として始まりながらおにぎりは、米がポータブルとそれを維持するだけでなく、食べることが容易になります。






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