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Tuesday, March 17, 2015

Yakisoba (焼きそば)



Yakisoba (焼きそば), literally fried buckwheat or Sōsu Yakisoba (ソース焼きそば), the same, but in sauce, is considered a Japanese dish but originated in China and is technically a derivative of Chinese chow mein. It first appeared in food stalls in Japan at some point during the early 20th century. Although soba means buckwheat, typically suggesting noodles made from that flour in mainland Japan, yakisoba noodles are made from wheat flour. It is typically flavored with a sweetened, thickened condiment similar to Oyster sauce.

It is prepared by frying ramen-style noodles with bite-sized pork, vegetables (usually cabbage, onions or carrots) and flavored with yakisoba sauce, salt and pepper. It is served with a multitude of garnishes, such as aonori (seaweed powder), beni shoga (shredded pickled ginger), katsuobushi (fish flakes), and mayonnaise.

Yakisoba is most familiarly served on a plate either as a main dish or a side dish. Another popular way to prepare and serve yakisoba in Japan is to pile the noodles into a bun sliced down the middle in the style of a hot dog, and garnish the top with mayonnaise and shreds of pickled ginger. Called yakisoba-pan, pan meaning bread, it is commonly available at local matsuri (Japanese festivals) or konbini (convenience stores).

Yakisoba

Ingredients for yakisoba

Yakisoba-Pan (Yakisoba-bread)















































焼きそば、文字通り揚げそば、同じですが、ソースで、日本料理と考えられているが、中国に起源し、技術的に中国の焼き​​そばの誘導体である。それは、最初の20世紀初頭の中のある時点で、日本の屋台で登場しました。そばは、そば粉を意味しますが、一般的に日本本土にその小麦粉から作られた麺を示唆して、焼きそばの麺は、小麦粉から作られています。これは、典型的には、オイスターソースと同様に甘く、厚くなった調味料で味付けされている。

それは、一口サイズ豚肉、野菜(通常はキャベツ、タマネギやニンジン)とラーメン風の麺を揚げることによって製造し、焼きそばソース、塩とコショウで味付けされている。このようなアオノリ、紅しょうが、鰹節、マヨネーズなどのガーニッシュ、多数のに提供しています。

焼きそばは最も親しまプレート上のいずれかのメインディッシュまたはサイドディッシュとして提供しています。日本で焼きそばを準備し、提供するための別の一般的な方法は、ホットドッグのスタイルで真ん中を下にスライスしたパンの中に麺を積み上げて、マヨネーズと紅生姜のズタズタでトップを飾ることです。呼び出さ焼きそばパン、パンの意味のパンは、それが地元の祭りやコンビニで一般的に利用可能である。

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